
Ο πρώτος οδηγός βοτανολογίας
βασισμένος σε επιστημονικές
μελέτες που αναδεικνύει
τις ιδιότητες των βοτάνων.
10'
Εύκολο
1 ποτήρι
Εάν σας αρέσουν τα ξινά ροφήματα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα μύρτιλα, αυξάνοντας την οξύτητα.
Βήμα 1ο: Τοποθετούμε στο μπλέντερ αρκετά κομμάτια καρπουζιού (περίπου 1/4 από ένα μικρό καρπούζι).
Βήμα 2ο: Βάζουμε μια χούφτα μύρτιλα.
Βήμα 3ο: Κόβουμε ένα μικρό κομμάτι από τη ρίζα τζίντζερ και την προσθέτουμε στο μπλέντερ.
Βήμα 4ο: Κόβουμε περίπου 8 ρόγες από κόκκινο σταφύλι και τις ρίχνουμε στο μπλέντερ.
Βήμα 5ο: Προσθέτουμε φρέσκο χυμό από ρόδι καθώς και το φακελάκι με τον τριμμένο κρόκο Κοζάνης.
Βήμα 6ο: Ολοκληρώνουμε με λίγα φρέσκα φύλλα βασιλικού και χτυπάμε καλά το μείγμα μας.
Βήμα 7ο: Τοποθετούμε στο ποτήρι μας μερικά παγάκια και αν δε θέλουμε τον αφρό που έχει το μείγμα μας, το αφαιρούμε με ένα κουτάλι.
Καλή σας απόλαυση!
5'
Εύκολο
1 φυάλη περίπου 60ml
31 Ιουλίου, 2017
10'
Εύκολο
1 ποτήρι
2 Ιουνίου, 2021
5'
Εύκολο
1 φυάλη περίπου 60ml
31 Ιουλίου, 2017
10'
Εύκολο
1 ποτήρι
2 Ιουνίου, 2021
Ο πρώτος οδηγός βοτανολογίας
βασισμένος σε επιστημονικές
μελέτες που αναδεικνύει
τις ιδιότητες των βοτάνων.