Βοτανικές μικρό καλλιέργειες.

Share on facebook
Share on twitter

Η αιωνιότητα είναι ποιότητα, δεν είναι ποσότητα, αυτό είναι το μεγάλο, πολύ απλό μυστικό έλεγε ο Ν. Καζαντζάκης.

micro

Γυρίζοντας την Ελλάδα ανακαλύπτεις ανθρώπους με μεράκι, γνώση, αγάπη για την φύση και τα βότανα. Στην πλειοψηφία τους είναι μικρό καλλιεργητές, συλλέκτες, που η ζωή τους είναι στην μητέρα φύση, θαυμαστές αυτού του μεγάλου δημιουργήματος, που με σεβασμό και ανιδιοτέλεια απέναντι στα βότανα έχουν καταφέρει αθόρυβα να δημιουργήσουν προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας.

Στα ταξίδια μας και μιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους ανά την Ελλάδα διακρίναμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε αυτήν την προσπάθεια και σαν ένα κομμάτι αυτής της αλυσίδας να φέρουμε αυτά τα προϊόντα στους καταναλωτές. Σεβόμενοι πάντα την ιδιαιτερότητα αυτών των προϊόντων, όπως είναι οι ελάχιστες ποσότητες και η μη διαθεσιμότητα πολλών προϊόντων όλο το χρόνο.

Σίγουρα όμως για τους τυχερούς που θα απολαύσουν αυτά τα προϊόντα θα είναι μια μοναδική εμπειρία γευστική, γεμάτη δραστικά συστατικά με μια ζωντανή ιστορία για το κάθε σακουλάκι.

Ξεκινάμε αυτό το υπέροχο ταξίδι στις ρίζες μας με τις βοτανικές μικρό καλλιέργειες και σίγουρα με πολλές βοτανικές εκπλήξεις.

mikro herb

Δείτε επίσης