Ο πρώτος οδηγός βοτανολογίας
βασισμένος σε επιστημονικές
μελέτες που αναδεικνύει
τις ιδιότητες των βοτάνων.
Παγάκια Βοτάνων!
Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Χρόνος προετοιμασίας
5'
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Ποσότητα ή μερίδες
-
Υλικά
- Φρέσκο βότανο
- blendrer
- κουτάλι
- παγοκύστη/παγοκύστες
Tips
Κλαδεύουμε περιμετρικά τα κλαδιά του βοτάνου, ώστε να προστατεύσουμε το κύριο μέρος του φυτού. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ξανά δώσει – πετάξει κλαδιά.
Εκτέλεση
Εκτέλεση:
Βήμα 1ο: Κόβουμε το φρέσκο βότανο και το τοποθετούμε στο blender.
Βήμα 2ο : Σκεπάζουμε με νερό μέχρι να καλύψουμε τα φύλλα από το βότανο.
Βήμα 3ο : Χτυπάμε καλά στο blender, έως ότου λιώσει τελείως το βότανο.
Βήμα 4ο : Θα παρατηρήσετε ότι στην επιφάνεια του μείγματος έχει σχηματιστεί αφρός. Χρησιμοποιείστε ένα κουτάλι, ώστε να αποτρέψετε τον αφρό να πέσει στην παγοκύστη. Γεμίζουμε την/τις παγοκύστες και την/τις τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Βήμα 5ο : Βγάζουμε τα παγάκια από την κατάψυξη και τα απολαμβάνουμε μέσα σε ένα αφέψημα, έγχυμα, ρόφημα, smoothie, cocktail κτλ. της επιλογής σας.
Δείτε επίσης
10'
Εύκολο
1 ποτήρι
2 Ιουνίου, 2021
5'
Εύκολο
1 φυάλη περίπου 60ml
31 Ιουλίου, 2017