Κλαδεύουμε περιμετρικά τα κλαδιά του βοτάνου, ώστε να προστατεύσουμε το κύριο μέρος του φυτού. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ξανά δώσει – πετάξει κλαδιά.
Εκτέλεση
Εκτέλεση:
Βήμα 1ο: Κόβουμε το φρέσκο βότανο και το τοποθετούμε στο blender.
Βήμα 2ο : Σκεπάζουμε με νερό μέχρι να καλύψουμε τα φύλλα από το βότανο.
Βήμα 3ο : Χτυπάμε καλά στο blender, έως ότου λιώσει τελείως το βότανο.
Βήμα 4ο : Θα παρατηρήσετε ότι στην επιφάνεια του μείγματος έχει σχηματιστεί αφρός. Χρησιμοποιείστε ένα κουτάλι, ώστε να αποτρέψετε τον αφρό να πέσει στην παγοκύστη. Γεμίζουμε την/τις παγοκύστες και την/τις τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Βήμα 5ο : Βγάζουμε τα παγάκια από την κατάψυξη και τα απολαμβάνουμε μέσα σε ένα αφέψημα, έγχυμα, ρόφημα, smoothie, cocktail κτλ. της επιλογής σας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Ok