Παγάκια Βοτάνων!

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Χρόνος προετοιμασίας

5'

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολο

Ποσότητα ή μερίδες

-

Υλικά

  • Φρέσκο βότανο
  • blendrer
  • κουτάλι
  • παγοκύστη/παγοκύστες

Tips

Κλαδεύουμε περιμετρικά τα κλαδιά του βοτάνου, ώστε να προστατεύσουμε το κύριο μέρος του φυτού. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ξανά δώσει – πετάξει κλαδιά.

Εκτέλεση

Εκτέλεση:

Βήμα 1ο: Κόβουμε το φρέσκο βότανο και το τοποθετούμε στο blender.

Βήμα 2ο : Σκεπάζουμε με νερό μέχρι να καλύψουμε τα φύλλα από το βότανο.

Βήμα 3ο : Χτυπάμε καλά στο blender, έως ότου λιώσει τελείως το βότανο.

Βήμα 4ο : Θα παρατηρήσετε ότι στην επιφάνεια του μείγματος έχει σχηματιστεί αφρός. Χρησιμοποιείστε ένα κουτάλι, ώστε να αποτρέψετε τον αφρό να πέσει στην παγοκύστη. Γεμίζουμε την/τις παγοκύστες και την/τις τοποθετούμε στην κατάψυξη.

Βήμα 5ο : Βγάζουμε τα παγάκια από την κατάψυξη και τα απολαμβάνουμε μέσα σε ένα αφέψημα, έγχυμα, ρόφημα, smoothie, cocktail κτλ. της επιλογής σας.

Δείτε επίσης