Σας προτείνουμε χυμό αλόης με κουρκουμά καθώς αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό για το πεπτικό, με τα ένζυμα και τις μαλακτικές ιδιότητες της αλόης και την αντιφλεγμονώδη δράση του κουρκουμά.
Εκτέλεση
Εκτέλεση:
Βήμα 1ο: Κόβουμε το παντζάρι σε κομμάτια και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ.
Βήμα 2ο: Προσθέτουμε λίγη πιπερόριζα.
Βήμα 3ο: Ρίχνουμε 1 σφηνάκι από χυμό αλόης. Εμείς επιλέξαμε χυμό αλόης με κουρκουμά. Αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό για το πεπτικό, με τα ένζυμα και τις μαλακτικές ιδιότητες της αλόης και την αντιφλεγμονώδη δράση του κουρκουμά.
Βήμα 4ο: Προσθέτουμε μισό κουταλάκι του γλυκού από το καλύτερο βότανο για το πεπτικό, τη μαστίχα Χίου.
Βήμα 5ο: Βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού σιταρόχορτο, το οποίο φτιάχνει τη χλωρίδα του εντέρου.
Βήμα 6ο: Ρίχνουμε λίγο νερό ή χυμού μήλου και χτυπάμε.
Βήμα 7ο: Χτυπάμε πολύ καλά και σερβίρουμε με λίγο πάγο.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Ok