1. Μετά από 1,5 ή 2 ώρες καλό είναι να βγάλετε το παγωτό από την κατάψυξη και να το ανακατέψετε ώστε να παραμείνει αφράτο.
2. Μπορείτε να προσθέσετε λίγα κομμάτια σοκολάτας ή ψίχα καρυδιού στο τέλος και να ανακατέψετε. Η κουβερτούρα ταιριάζει υπέροχα στο παγωτό μόκα.
3. Κάντε το παγωτό σας sandwich. Τοποθετήστε το παγωτό ανάμεσα σε μπισκότα πτι-μπερ. Θα το λατρέψετε.
Εκτέλεση
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ
Φτιάξτε χειροποίητο σπιτικό παγωτό χωρίς κόπο γρήγορα. Μια εύκολη συνταγή, χωρίς χημικές ουσίες και φυσικά η πιο οικονομική λύση. Υπέροχη γεύση για όλους τους αγαπημένους και την οικογένεια σας.
Εκτέλεση:
Στο σκεύος που θα τοποθετήσετε στην κατάψυξη χτυπάτε με το μίξερ τη φυτική σαντιγί για 5 λεπτά. Μέχρι να γίνει αφράτη και να αποκτήσει περισσότερο όγκο. Προτιμήστε ένα μεγάλο μπολ.
Στην συνέχεια ρίξτε αργά-αργά το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας παράλληλα με μεγάλη ταχύτητα.
Διαλύετε τον Νες καφέ ή τον εσπρέσο μέσα στο εβαπορέ. Προσθέτετε τις σταγόνες από το αιθέριο έλαιο καφέ της Divinum.
Χτυπάτε για ακόμα 5 λεπτά και το καταψύχετε.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Ok